Han Polman voor persoonlijke ontwikkeling

 

Ervaringen

 

"Hoi Han, graag wil ik je laten weten hoe ik jouw bijdrage als coach heb ervaren.

Mijn eerste kennismaking met jou was vriendelijk en toegankelijk, ik voelde me al snel op mijn gemak en vond het fijn dat jij ook voorbeelden vanuit jouw eigen ervaringen gaf. Mede door je empathisch vermogen en luisterend oor kon ik kwetsbaar zijn en mijn verhaal doen. Jij hebt me duidelijk laten zien waar mijn kracht ligt en waar mijn kwetsbaarheid.

Je bent duidelijk in je communicatie bij de oefeningen, begeleidt het helemaal en laat mij rustig ervaren wat er met me gebeurt en wat dat met me doet. Je hebt me weer even inzicht en helderheid gegeven Han, als Mens, daar ben ik je dankbaar voor. Ik kom graag terug als ik het weer even nodig heb."

Lieve groet,  Louise

 

 

"Doordat je zo’n mooi programma voor ons gemaakt had, was het een erg leerzaam maar ook confronterend weekend. Ik werd met een deel van mijzelf geconfronteerd, een klein meisje wat ik steeds naar voren schuif. Met dat kleine meisje ga ik mijn doel niet halen. Deze confrontatie was dus erg zinvol. Er was voldoende ruimte voor het denken, voelen en doen waarbij de inbreng van de anderen zeer inspirerend was. Han heeft overtuigende presentaties die goed voorbereid waren, er was merkbaar kennis en kunde aanwezig."

Bedankt, EH

 

 

“Han, je bent een hele prettige coach. Ik voel mij zeer veilig en ervaar geen oordeel waardoor ik meer durf. Dat is voor mij zeer essentieel. Dankjewel!"
Monique

 

 

"Het weekend heeft me energie opgeleverd. Iets dat al lang sluimert heb ik in concrete acties om kunnen zetten. Dat geeft een heel positief gevoel. Er ligt nu een plan om concreet mee aan het werk te gaan, dat geeft opluchting maar ook wat onzekerheid, hoe gaat het ontvangen worden? Er was een duidelijke opbouw in de training. Je kan waan je eigen ding werken en samen met anderen bespreken. De saamhorigheid was groot. Hartelijk dank!"
Alie

 

 

"Toen Han vorig jaar mijn coach werd, wist ik niet goed wat me te wachten stond. Ik had nooit eerder met een onbekende gesprekken gevoerd over mijzelf en al helemaal niet over mijn grote wens om van mijn hobby mijn beroep te maken…….. Er was gelukkig direct een klik en ik voelde me op mijn gemak. Han straalt rust uit, heeft humor en stelde vragen die mij aan het denken hebben gezet. Veel dank daarvoor, ik voelde me gesteund om stappen te zetten waar ik al heel lang over piekerde."

Jolanda

 

 

"Ik vond het een heel waardevol en inspirerend weekend. Het voelde veilig doordat ik mocht zijn wie ik ben. Het weekend heeft me nieuwe inzichten en veel inspiratie gegeven. Ik zou iets meer tijd voor mijzelf hebben gewild, wat ontspanning om alles te kunnen verwerken. Han doet het geweldige, veel liefde en eenvoud."

Groetjes Yorg

 

 

"Het was een ontzettend fijn weekend, goed om weer met mijn eigen proces bezig te zijn. Fijne groep en de omgeving was echt een meerwaarde. Ik heb nieuwe inzichten, handvatten om mijn nieuwe baan vorm te geven. Heel fijn om mijn rol daarbij onder de aandacht te brengen. Fijn hoe dat in een schema naar voren kwam. Het programma was goed haalbaar,, goed afgebakend waardoor ik het kon loslaten en aan alles mee kon doen. Han stond echt in zijn kracht!"

Wout

 

 

"Het weekend was leerzaam, ontspannen, inspirerend en verbindend! Het heeft mij bewustwording over mijzelf gegeven. Hoe ik nog concreter richting kan geven aan een verandering die ik wil. Fijne, rustige manier van trainen. Han is invoelend en afstemmend op de groep. Vol zelfvertrouwen en overtuigend. Ik verheug me op de volgende keer!"

Bianca